Novi obrazac za prijavu na osiguranje

Bez autora
Oct 02 2010

Od 1. oktobra prijava i odjava zaposlenih na zdravstveno osiguranje, osiguranje u slučaju nezaposlenosti i penzijsko i invalidsko osiguranje obavlja se na jednom šalteru. Poslodavci mogu da biraju da li će prijavu i odjavu zaposlenih obavljati na šalterima RZZO ili na šalterima PIO fonda.Za prijavu, odnosno odjavu je propisan novi obrazac jedinstvene Prijave, promene i odjave na obavezno socijalno osiguranje - Obrazac M. Jedinstveni obrazac se može preuzeti sa sajta RZZO, a odštampani obrasci mogu se preuzeti i na šalterima RZZO.

Novi obrazac za prijavu na osiguranjeOd 1. oktobra prijava i odjava zaposlenih na zdravstveno osiguranje, osiguranje u slučaju nezaposlenosti i penzijsko i invalidsko osiguranje obavlja se na jednom šalteru.

Poslodavci mogu da biraju da li će prijavu i odjavu zaposlenih obavljati na šalterima RZZO ili na šalterima PIO fonda.

Za prijavu, odnosno odjavu je propisan novi obrazac jedinstvene Prijave, promene i odjave na obavezno socijalno osiguranje - Obrazac M. Jedinstveni obrazac se može preuzeti sa sajta RZZO, a odštampani obrasci mogu se preuzeti i na šalterima RZZO.

Dosadašnji obrasci za prijavu na obavezno zdravstveno i  obavezno penzijsko i invalidsko osiguranje su od 1. oktobra nevažeći.

Obrazac M u elektronskoj formi možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik